Utmana dig själv att prova på något nytt och spännande!

Båstad har inte bara fantastiska stränder, bubblande uteliv och mysiga butiker utan har även alla förutsättningar för att erbjuda sina besökare en aktiv semester. Se våra tips nedan och missa inte att besöka Båstad turistbyrå för fler tips om aktiviteter!

Mountainbike

Hyr en mountainbike och utforska Båstad och Bjärehalvön på egen hand eller välj att boka en tur på vackra Hallandsåsen med en erfaren guide och upplev de djupa skogarna och ta dig an åsens tekniska utmaningar.

cykling

 

Sommarrodel & Ziplina i 70 km/h

Missa inte att prova på Kungsbyggets häftiga upplevelser; Sommarrodel och Ziplina. Rodelbanan slingrar sig Hela 935 meter ner genom skog och mark och passar alla åldrar.  Ziplinan passar både dig som vill ha en fartfylld upplevelse och för kompisgänget som vill uppleva något annorlunda tillsammans. Med 75 meters fallhöjd och en 600 meters linbana, flyger ni nerför Hallandsås vackra sluttning med utsikt över Halland.

DSC_0493

 

Yoga

Ge dig själv en energiboost på semestern, boka ett pass vinyasa flow som är en fysisk och dynamisk yogaform där andning och rörelse sammanlänkas. Nya Yogastudion Yogalito ligger endast en kort promenad från Pensionat Neptun. Är ni en grupp på över 6 personer så kan man även boka en privat klass.

IMG_1056

 

Kitesurfing

Kusten runt Båstad har landets bästa stränder då det gäller kitesurfing och platserna att kitesurfa på är många. Oavsett om du är nybörjare eller vill ta din kitesurfing till en högre nivå så erbjuder vi privat eller grupp-lektioner designade att utveckla dig i din egen takt.

kite 900x333

 

SUP

Dags att testa den senaste fitnesstrenden? Stand Up Paddling ger bl.a.: – möjlighet för yngre såväl som äldre människor att utöva och pröva på en rolig, annorlunda och hälsofrämjande sport i fantastiska miljöer.

DCIM100GOPRO