SONY DSC        SONY DSC        SONY DSC        SONY DSC        SONY DSC

 Pensionat Neptun erbjuder ett hemtrevligt och ombonat boende i centrala Båstad med 300 m till Sveriges längsta sandstrand.

Söker Du ett boende med karaktär och personlighet nära havet?
Pensionat Neptun, som ligger placerat i hjärtat av Malen i Båstad, har varit verksamt som pensionat sedan 1900-talets första årtionde och man kan känna husets historia i väggarna. Vi erbjuder trevliga och mysiga rum i 2 olika kategorier som ger er möjlighet att bestämma hur mycket ni vill lägga på ert boende.

 

Vandrarhemsrum:

På dessa rum kan man välja att hyra lakan eller ta med sig egna. Rummen har delad dusch och toalett (delas med enbart 1 rum och badrummet är precis utanför rummet.) Vår populära frukostbuffé ingår givetvis.

OBS: Två av våra vandrarhemsrum ligger på bottenplan och dessa har dusch och toalett på rummet.

Pensionatsrum:

På våra Pensionatsrum är sängarna bäddade och det finns mindre dusch och toalett på rummet. Vår populära frukostbuffé ingår givetvis.

 

Vi erbjuder följande rumstyper i båda kategorierna:

Enkelrum; Trevligt mindre rum för 1 person, toalett på rummet men dusch utanför.

Dubbelrum; Trevliga rum för 2 personer.

Trebäddsrum; Lite rymligare rum med bäddsoffa som passar utmärkt för 2 vuxna och 1 barn eller för 2 personer som uppskattar lite extra utrymme med sittgrupp. Man kan även bo 3 vuxna utan problem om man önskar.

Fyrbäddsrum; Våra största rum med bäddsoffa som passar utmärkt för 2 vuxna och 2 barn eller för 2 personer som uppskattar lite extra utrymme med sittgrupp. Man kan även bo 4 vuxna utan problem om man önskar.

Liten stuga i trädgården; Mycket enkel stuga som är inredd med 2 sängar. Toa och Dusch inne på pensionatet, dvs man måste gå utomhus för att komma till toa och dusch!

Vill ni med era djur?

Vi tillåter endast djur i vår Stuga i trädgården mot en liten avgift på 100 kr. Observera att hunden ej får vistas inne på pensionatet.

 

Våra priser

Vi har fasta priser för våra olika rumstyper och priserna ligger från 795 kr inkl frukost.

Pensionat Neptun har ej bäddade sängar på vandrarhemsrummen.

Sängkläder & handduk kan hyras på plats:

  • 150 kr per person om ni vill att vi bäddar åt er.
  • 85 kr per person om ni bäddar sängarna själv.

För exakta priser se vår onlinebokning under fliken Bokning & Priser.

Lågsäsong

Från september till påsk tar vi emot större sällskap på förfrågan samt boende utan frukost alla dagar i veckan.

Gästkök och TV-rum

För er som vill bo som på vandrarhem finns välutrustat gästkök och TV-rum till förfogande för alla Neptuns gäster. Laga er egna mat i vårt gästkök och få pengar över till annat. Pensionat Neptun är ett av få ställen på Bjäre med självhushåll och vandrarhemspriser.

Frukostbuffé med nybakat bröd och våfflor

Njut av vår härliga frukostbuffé med hembakta bullar och bröd, hemmagjord musli och ägg från våra egna höns i den mån de vill producera. Avsluta frukosten med nygräddade våfflor på vår glasveranda och se fram emot det dagen erbjuder.

Bor ni ej på Pensionatet och vill njuta av vår frukostbuffé så kan ni boka plats via telefon eller mail. Frukostbuffén kostar då 120 kr/person.

OBS: EJ Drop-in då vi bakar allt vårt bröd dagligen och måste veta hur många som kommer för att det ska räcka till alla. Vad vore en frukost utan färskt bröd direkt från ugnen? 🙂

 

Välkommen till ett ställe att längta tillbaka till! 

 SONY DSC       SONY DSC       SONY DSC       SONY DSC        SONY DSC