170518_4339_bed_o_breakfast170518_1341_bed_o_breakfast170518_0661_bed_o_breakfast170518_11977_bed_o_breakfast170518_1478_bed_o_breakfast170518_0796_bed_o_breakfast

Personal sökes inför kommande säsong!

Inför säsongen 2018 behöver vi utöka vår personalstyrka och söker nu personal till både pensionatet och vår lilla butik/fik Fröken Sjögren

 

Pensionatsvärdinna/Städerska

Är du en flexibel person som har snabba fötter och gillar att ha många olika typer av arbetsuppgifter på samma gång utan att tumma på kvaliteten? Hos oss är alla som arbetar ”allt-i-allo”. Man måste kunna se vad som behövs göras och hugga i när det behövs och under högsäsong ökar tempot så att vara stresstålig är ett måste! Vår servicenivå är hög och vi vill att våra gäster ska känna sig ”som hemma” vilket innebär att den sociala kompetensen är otroligt viktig hos alla som jobbar hos oss och att vara social, positiv och lösningsorienterad är ett krav.

Pensionat Neptun har 13 rum, matsal för matservering och en liten inredningsbutik med tillhörande fik.

Arbetsuppgifterna hos oss är frukostservering, städning av rum, städning av allmänna ytor, receptionsarbete, matservering vid läger/konferenser, kassahantering, viss trädgårdsskötsel och vid behov ta hand om butik/fik.

Att ha erfarenhet inom hotell/restaurang är en merit men ej ett krav

Anställningsform: Timanställning april & maj, Heltid juni-aug
Arbetstider: Varierande arbetstid inkl helger enligt fast schema
Tillträde: Under mars månad
Ansökan till e-post: info@pensionatneptun.se

 

Personal till butik och fik

Är du intresserad av inredning och är en fena på service? I vår butik Fröken Sjögren söker vi nu två personer som ska sköta butiken och tillhörande Fik så det krävs att man har snabba fötter och är flexibel i sitt sätt att arbeta och är lösningsorienterad! Kassavana samt arbete inom serviceyrken tidigare är en merit men ej ett måste, det viktigaste för oss är att du är social med hög arbetsmoral och glad som person.

Anställningsform: Timanställning
Arbetstider: Helgarbete. lördag-Söndag Maj-juni, fredag-söndag juli-Aug
Tillträde: Maj
Ansökan till e-post: info@pensionatneptun.se